SPOR Haber Girişi : 27 Aralık 2023 19:00

Urla Kadın Basketbolda hedef, Play-off’lar

Urla Kadın Basketbolda hedef, Play-off’lar
Urla Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. Urla Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı Kaptanı İrem Tulgar, hedeflerinin ligde play-off oynamak olduğunu söyledi.

 

HABER: Mustafa OĞUZ / URLA 

 

 

 

Ferush Otel'de gerçekleşen kahvaltıya Urla Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı tam kadro katılırken, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve belediye başkan aday adayları kahvaltıda hazır bulundu. 

 

 

 

Kahvaltı sonrasında kulüp ve hedefleri hakkında açıklama yapan Urla Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı Başkanı Erman Umdu, 77 yıllık köklü bir kulübün başkanlığını yaptıklarını belirterek, “77 yıl çok uzun bir süre ve bir 77 yılı daha birlikte nasıl daha güzel günlerle geçiririzin planlarını yapıyoruz. Düzenlediğimiz kahvaltı ile yaptığımız aktiviteler hakkında sizi bilgilendirdiğimiz çok güzel bir etkinlik oldu. Şu anda mevcutta bilardo, voleybol, basketbol ve tekvando şubelerimiz var. Önümüzdeki yıl tenis ve hentbol şubesini de açmayı planlıyoruz bu şubelerin yanına ilave olarak. Bir de 1. Lig’de iddialı bir kadın basketbol takımımız var. Bunu güçlendirmek için bazı projelerimiz var bunlarda gündemde şu an. Projeleri arkadaşlar hazırlıyor onları da değerlendirip sizlere net bir bilgi aktaracağız” dedi.

 

 

 

"HEDEFLERİMİZİ BÜYÜTECEĞİZ"

 

 

 

Dünyadaki savaşların, salgın hastalıkların ve ekonomik sürecin kötü gitmesinin sportif faaliyetlerini de etkilediğine dikkat çeken Umdu, “Ancak bunlar yavaş yavaş kırılıyor. Burada 77 yıllık bir kulüp var. Her geçen gün ivmemiz artacak. Önümüzdeki günlerde sinerjimizi artırarak devam edersek hedeflerimizi büyüteceğimizi düşünüyorum. Gastronomi ve turizm açısından Urla ön plana çıkan bir şehir ancak 77 yıllık bir kulübün tarihi ile bu marka özdeşleştiği zaman uzun vadede daha iyi işler yapacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

 

 

"DESTEĞE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR"

 

 

 

Urla Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı Kaptanı İrem Tulgar da takım olarak ligde şu anda iyi gittiklerini belirterek, “Ligde son zamanlarda bir iki maç kaybettik onun sıkıntılarını çekiyoruz daha sonra yabancı oyuncumuz değişti ancak şu anda gayet iyiyiz. İnşallah hedefimiz play-off. Şampiyonluğu Urla’ya getirmeyi çok istiyoruz ama bunun için çok ciddi imkan lazım. Şu anda öyle bir maddi imkan içerisinde değiliz. Desteğe çok ihtiyacımız var. Urlalıları maçlarımıza davet ediyorum gelsinler bizleri izlesinler. Türkiye’nin bir gerçeği olarak herkes futbolla ilgileniyor ama kadın branşlarında da voleybol ve basketbolda inanılmaz başarılar var. Urla halkından ve Urlalı kadınlardan daha fazla destek istiyoruz” ifadelerini kullandı.