SPOR Haber Girişi : 25 Eylül 2023 11:04

ŞAMPİYONA MUHTEŞEM KARŞILAMA

ŞAMPİYONA MUHTEŞEM KARŞILAMA

 

ŞAMPİYONA MUHTEŞEM KARŞILAMA

Buca, uluslararası arenada adını altın harflerle yazdıran Milli atlet İsmail Nezir'i büyük bir coşkuyla karşılamak için bir araya geldi. Bucalılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen özel bir ödül töreni, şehir sakinlerini bir araya getirdi ve Buca sokakları "Buca’mızın gururu İsmail Nezir" tezahüratlarıyla yankılandı.

Buca Yanıkkahveler semtinde düzenlenen etkinliğe, anne, baba ve kardeşleriyle birlikte katılan İsmail Nezir, Buca halkının sevgi ve saygı dolu tezahüratları karşısında duygusal anlar yaşadı. Törende yaptığı konuşmada gözleri dolan milli sporcu, Buca'nın kendisi için anlamının büyük olduğunu vurgulayarak, "Buca'da büyüdüm, Buca benim için her şey demek. Bu coşkulu karşılama benim için unutulmaz bir anı olacak. Bucalı hemşerilerime teşekkür ederim. Onların desteği olmadan bu başarıları elde edemezdim." dedi.

Etkinlikte Milli sporcuya Buca'nın önde gelen isimleri tarafından çeşitli hediyeler ve ödüller takdim edildi. Ayrıca, Nezir'e Bucalılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından, başarısını temsil eden özel bir madalya ve plaket sunuldu.

İsmail Nezir’e destek vermek için düzenlenen törene katılanlar arasında 25. Dönem İzmir Milletvekili ve 1994-2009 yılları arasında Buca Belediye Başkanlığı yapmış olan Cemil Şeboy, Buca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turan Yazgan, Buca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cüneyt Köktentürk, Buca Belediyesi Koordinatörü Murat Işık, Sancak Rumeli Dernek Başkanı Ömer Ok ve yönetimi, İzmir Vaftiz Kiliseleri Vakfı Başkanı Ertan Çevik, Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ekrem Selimler, Demokrat Parti Buca İlçe Başkanı Remzi Doğan, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, çeşitli STK'ların Başkan ve Yöneticileri ile çok sayıda Bucalı vatandaş katıldı. Haber Mustafa Çetin