POLİTİKA Haber Girişi : 24 Kasım 2023 12:53

Harita Mühendisi Özgür Öztürk, Buca Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı

Harita Mühendisi Özgür Öztürk, Buca Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı
Harita Mühendisi Özgür Öztürk, üretken ve planlı Buca'nın özgür ve planlı geleceğine deneyimiyle katkı sağlamak için yola çıktı.Meslek örgütü ve STK'larda etkin alan Özgür Öztürk,CHP Buca Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olduğunu kamuoyuna duyurdu.

Yaklaşan yerel seçim öncesi partilerde aday adaylığı hareketliliği artıyor. Bu hareketlilik, 31 Mart 2024 Belediye Seçimleri öncesinde, siyasetin yenileşme rotasındaki gelişmelere paralel olarak; yeni aday başvurularıyla, siyasete 'sıfır kilometre' yeni isimlerin katılmasına ve yaşadıkları kent için sorumluluk alma cesaretine de fırsat sunuyor. 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca İlçe Örgütü'nde, siyasete 'yeni bir ölçek' getirecek  önemli bir başvuru belediye meclis üyeliği aday adaylığı sürecinde gerçekleşti.

 

 

Güncel siyasetin dilinin, verimlilik ve halk adına sonuç alma hedefli yeni haritasını çizmek adına; Buca'nın alanında ve mesleğinde güvenilen isimlerinden Harita Mühendisi Özgür Öztürk CHP Buca Belediye Meclis Üyeliği için adaylık dosyası almak için resmi başvuru sürecini başlattı.

 

 

CHP Buca Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı olduğunu açıklayan Harita Mühendisi Özgür Öztürk, başvurusuyla ilgili şöyle konuştu:

 

 

 

"BUCA'NIN YÜZ YILLIK GELECEĞİ İMR PLANLARINA KATKI SAĞLAMAK İÇİN SORUMLULUK ALIYORUM"

 

 

 

“Siyasetin gençleşmesi, değişimi ve liyakatın öncüsü olan CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’den aldığımız cesaretle, (Ben de varım) diyorum. Buca’da uzun yıllardır Harita Mühendisi olarak çalışmaktayım. Başta TMMOB, akademik meslek odam olmak üzere, birçok sivil toplum kuruluşuna üye, gönüllü ve öncü olarak destek ve katkı sağlamaktan onur duyuyorum. Şu anda Kızılçullulular Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyesiyim. Bugün ilçemizin en büyük sorunu imar konusunda, mesleki deneyimlerimi ve tecrübemi, halkımız yararına paylaşmak için sorumluluk alıyorum. Buca’nın yüz yıllık geleceğine yönelik imar planlarına katkı sağlamak için, büyük bir heyecanla meclis üyeliği adaylığımı açıklıyorum."

 

 

 

"UZUN VE GÜZEL BİR YOLA ÇIKIYORUM..."

 

 

 

 

Uzun ve güzel bir yola çıktığının farkında olduğunu vurgulayan CHP Buca Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Özgür Öztürk, "Bu yolda yanımda olan başta eşim ve aileme, Cumhuriyet Halk Partisi aileme ve Buca halkına teşekkür ediyorum. Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür Türk gençleri olarak; Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda son nefesimize kadar yürümeye devam edeceğiz” dedi.