POLİTİKA Haber Girişi : 22 Kasım 2023 19:09

Ekrem Gündoğdu, Ak Partiden Aday Adayı

Ekrem Gündoğdu, Ak Partiden Aday Adayı
Buca Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ekrem Gündoğdu, 31 Mart yerel seçimlerinde Buca Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

EKREM GÜNDOĞDU

AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

.

 

İzmir’de 2024 yerel seçimleri için Siyasi Partilerde aday Adayı başvuruları başladı. Buca’da en hareketli parti AK Parti’de aday adayları açıklama yaparken bugün  Buca Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ekrem Gündoğdu aday adayı oldu. AK Parti Buca İlçe Başkanlığına gelerek adaylık başvurusunda bulunan Gündoğdu’ya kalabalık partili üyeler katılım sağladı.

 

 

 

Ayrıca Ekrem Gündoğdu’ya destek olmak için AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Said Başdaş ve AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Ali Eşref Demir Belediye Meclis Üyeleri de adaylık başvurusu toplantısına katıldı.

 

 

Toplantıda AK Parti Buca İlçe Başkanı İbrahim Şengöz, “2019 yerel seçimlerinde Ekrem kardeşimizle birlikte Buca Belediyesi meclis üyesi olarak seçildik. Bizimle birlikte meclis üyesi seçilen ve AK Partiyi Buca Belediye meclisinde temsil eden arkadaşlarımız arasından ben İlçe Başkanı olarak seçildim. Belki şimdi de içimizden bir Belediye Başkan Adayı çıkar” vurgusu yaptı.

 

 

 

Buca Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem Gündoğdu, “Belediyecilik gönül işidir, hizmet işidir. Buca’daki 47 mahalleye, 3 bin 572 sokağa, 55 caddeye ve 6 meydana hepsine vakıfım. Belediyeyle ilgili 15 senedir bu CHP zihniyetinin bize vurmuş olduğu prangalardan kurtulmak için aday adayı oldum.  Biz Buca’nın tüm sokaklarına, tüm caddelerine hizmet etmeye talibiz. Buca’nın tüm bireyleriyle birer birer ilgilenmeye talibiz. Sorun olmaya değil çözüm olmaya talibiz. Dert olmaya değil derman olmaya talibiz” sözlerini kaydetti.