YAŞAM Haber Girişi : 20 Haziran 2023 10:57

Buca ‘ya armağan mekanlar

Buca ‘ya armağan mekanlar

Buca ‘ya armağan mekanlar

 Buca Belediyesi Buca Mar Şirketi aracılığıyla tüm ilçenin sosyalleşme ihtiyacına yönelik başarılı mekanları işletiyor. Dere Kafe, Göl Restoran, Ada Kafe ve Boudja Gastro Bucalılara uygun fiyatlı kaliteli hizmet sunuyor.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ın göreve gelir gelmez gündemine aldığı Buca mekanları halkın sosyalleşme ihtiyacına karşılık geliyor.  Yıllardır eğlenmek için sosyalleşmek için ilçe dışına çıkan vatandaşlar birbirinden farklı seçenekler ile hizmet alıyor. Buca Mar şirketi tarafından yenilenen, geliştirilen ve yeniden kuruln mekanlar rezervasyon ile hizmet veriyor. Buca Belediye bünyesindeki bu kafe, restoran ve gastro mekanlarında uzman ekipler görev alıyor. Pekçoğunda yer bulunmakta güçlük yaşanan mekanlar ve özellikleri şöyle;

Göl Restoran: Buca Gölet Tesislerinde hizmet veren Göl Restoran'da muhteşem manzara eşliğinde aileniz ve dostlarınızla tercih edebileceğiniz seçkin bir restoran olarak hizmet veriyor. Zengin meze çeşitleri, et ve balık menüleriyle Göl Restoran her damak tadına hitap ediyor. Her Cuma ve cumartesi canlı müzik programında olduğu Göl Restoran’ın programı Göl Restoran-Buca Gölet sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.  İzmir Hijyen Kurulu tarafından Turuncu Çember Sertifikasına layık görülen Göl Restoran'da tüm ürünler günlük olarak tedarik ediliyor.

Dere Kafe de yenilendi

 Dere Kafe,Kaynaklar bölgesinin eşsiz doğasında ve tertemiz havasında şehrin yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenleri bekliyor. Buca Belediyesi iştiraki BUCAMAR tarafından işletilen Buca Dere Kafe, İzmir'de yaşayanların şehrin stresinden uzaklaşıp doğa ile bütünleşmek için tercih ettikleri Kaynaklar'da yer alıyor. İzmir Hijyen Kurulu tarafından denetlenen ve tüm denetimlerden başarıyla geçerek Turuncu Çember Sertifikası alan Buca Dere Kafe'de tüm ürünler taze ve günlük olarak tedarik ediliyor.  Buca Dere Kafe'de güne tertemiz bir havada güzel bir kahvaltı ile başlayabilir, Kaynaklar'ın tertemiz havasını ciğerlerinize doldurarak tazelenebilirsiniz. Bisikletleriniz için özel park yeri bulunan tesisimizde dilerseniz bisikletinizle dilerseniz yaya olarak çevreyi keşfe çıkabilir, Kaynaklar köyünün merkezinde kurulan üretici pazarından alışveriş yapabilirsiniz.

Zengin yemek ve içecek menüsüyle öğle ve akşam yemekleriniz için de Buca Dere Kafe'yi tercih edebilirsiniz. Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı olan İzcilik ve Doğa Sporları Merkezine ait bungalov evlerde kamp yapabilir ve Dere Kafe'nin imkanlarından kampınız süresince faydalanabilirsiniz.

Dere Kafe bilgi ve rezervasyon: 0533 207 04 06

Dere Kafe'nin menüsüne www.bucamar.info adresinden ulaşabilirsiniz.

Ada Kafe

Buca Gölet Tesislerinde hizmet veren Ada Kafe, Buca Gölet'in ortasındaki adacıktaki konumu dolayısıyla Bucalılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Manzarası ve hizmet kalitesine uygun fiyatları da eklenince vatandaşlar için vazgeçilmez bir adres oluyor. İzmir Hijyen Kurulu tarafından Turuncu Çember Sertifikasına layık görülen Ada Kafe, sabah kahvaltıları, öğle ve akşam yemeklerinde, toplu organizasyonlarınızda tercih edebileceğiniz bir mekandır. Ada Kafe menüsüne www.bucamar.info adresinden ulaşabilirsiniz

Boudja Gastro adını Buca’nın arşiv kayıtlarında tespit edilen en eski isminden alan restoran. Halen dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini İzmirliler ile buluşturuyor. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen ‘Gastronomi Turizm Belgesi’ne ve İzmir Turizm Hijyen Kurulu tarafından verilen Turuncu Çember sertifikasına da sahip olan Boudja Gastro günün her saatinde, her damak tadına hitap eden zengin menüsüyle Dumlupınar Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde yer alan Tarihi Hacı Davut Fargoh Köşkünde ( Pembe Köşk) hizmet veriyor.  Tarihi dokusunu koruyan ve modern çizgileri de içerisinde barındıran Boudja Gastro, misafirlerine Buca’nın tarihi atmosferi içerisinde ayrıcalıklı ve özel bir lezzet deneyimi sunmayı hedefliyor. Buca Belediyesi iştiraki BUCAMAR tarafından işletilen Boudja Gastro, kaliteli hizmet anlayışıyla atıştırmalıklardan vejeteryan  ürünlere kadar zengin ürün yelpazesiyle her damağa hitap edecek unutulmaz tatlar sunuyor. Boudja Gastro, Türk ve Dünya mutfağının birbirinden lezzetli tatlarının sunulmasının yanı sıra yetenekli ve güler yüzlü kadrosu ile misafirlerini kendi evlerinde hissettiriyor. Çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapan Boudja Gastro’da Latin Dansları geceleri ve Seksenler-Doksanlar Türkçe Pop Geceleri de yoğun ilgi görüyor.

Boudja Gastro’nun menüsüne www.bucamar.info adresinden ulaşabilirsiniz.